Kapcsolat

Keress minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén

Kérj visszahívást

Töltsd ki az űrlapot, és ha szeretnél visszahívást kérni, akkor add meg a telefonszámod is.

weblapdoki.hu@gmail.com

Bármikor írhatsz nekünk, 24 órán belül mindig válaszolunk.

Varga Norbert egyéni vállalkozó

Székhely: 6000 Kecskemét, Fecske u. 30. fsz.6.
Adószám: 79645519-1-23
Nyilvántartási szám: 34913061

A honlapot üzemeltető tárhely szolgáltató:

EVOLUTIONET Kft.
7342 Mágocs, Széchenyi utca 75.
Tel.: +36 30 503 19 29

GYAKRAN  ismételt kérdések

MENNYI IDŐ ALATT KÉSZÜLTÖK EL EGY WEBLAPPAL?

A weblap készítés időtartama több tényezőtől is függ. Általános esetben 4-6 hét alatt el tud készülni egy weblap, 6-8 hét alatt pedig egy webshop. Nagyon sokat számít, hogy hogyan tudunk együtt dolgozni a projekteden. Ha a kijelölt határidőkre megkapjuk a weblapodhoz szükséges tartalmakat, képeket és szövegeket, akkor részünkről is felgyorsul a folyamat. Amit biztosan tudnod kell, hogy a weblaphoz szükséges anyagok 50%-ának beérkezése után tudjuk érdemben elkezdeni a munkát. A másik tényező, ami befolyásolhatja a haladást, az a kommunikáció. Ha nem tudunk megfelelő időközönként emailben vagy telefonon egyeztetni a haladásról, az tovább növeli a projekt időtartamát. A harmadik fontos tényező pl. webshopok, vagy értékesítési rendszerek esetében jellemző. Egy fizetési mód beépítése a weboldalba nem csak rajtunk, hanem már egy harmadik fél munkáján is múlik. Lehet ez egy bank, vagy akár Barion, Braintree stb. Ilyen esetekben érdemes kézben tartani a kommunikációt és egyértelmű határidőket kérni a harmadik féltől.
 

HOGYAN MŰKÖDIK AZ ÁRAJÁNLAT KÉRÉS?

Attól függően, hogy milyen munkával szeretnél minket megbízni, kérlek látogass el szolgáltatás oldalaink valamelyikére. Az oldalak alján található űrlap segítségével tudod felénk jelezni, hogy komolyabban érdeklődsz és szeretnéd felvenni velünk a kapcsolatot, valamint egyeztetni a projektedről. Legegyszerűbben, a Kapcsolat oldalunkon tudsz elérni minket. Miután emailben, vagy telefonon egyeztettük a projekteddel kapcsolatos részleteket, mi 1-2 munkanapon belül elkészítünk és elküldünk Neked egy személyre szabott árajánlatot PDF formátumban.
 

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

A fizetés nálunk leggyakrabban átutalással történik. Budapesten belül rugalmasak vagyunk, és egy személyes konzultáció alkalmával készpénzben is tudsz fizetni. Minden esetben a Billingo számlázó rendszer segítségével állítjuk ki Neked a számlát, amit emailben azonnal meg is kapsz. 

Banki információk az átutaláshoz:

Kedvezményezett: Varga Norbert ev.
Számlaszám: 11709088-20001539 OTP

MI AZ, AMIBEN NEM TUDUNK NEKED SEGÍTENI

Fontosnak tartjuk őszintén leírni azokat a területeket, amelyekkel mi egyáltalán nem foglalkozunk, de ettől függetlenül kapcsolódhat a weblap készítéshez. 

1, Marketing stratégia, marketing tervezés és kivitelezés

Évről évre mindig képezzük magunkat a marketing területén is, mert tudjuk, hogy ma már ez kell, hogy egy weblap alapjául szolgáljon. Folyamatosan tanulunk hazai kiemelkedő marketing szakemberek anyagaiból, hogy igazán marketing orientált weblapokat adhassunk ki a kezünk közül. A marketinges feladatokat viszont nem tudjuk elvállalni, mert mi csak weblap készítéssel foglalkozunk. Saját tapasztalatunkat és tudásunkat szívesen megosztjuk ügyfeleinkkel, hogy segítsük a webes projektek alakulását, de mi nem vagyunk marketingesek, sem marketing tanácsadók.

2, Szövegírás

Kisvállalkozóként ki ismerné nálad jobban a cégedet, a termékedet, vagy szolgáltatásodat, akár a célcsoportodat. Szövegírás tekintetében a legköltséghatékonyabb javaslatunk számodra, hogy Te magad írd meg a weblap szövegeidet. Ha nem tudod, hogyan fogj hozzá, abban tudunk Neked tanácsot adni, de megcsinálni helyetted nem fogjuk.

A szövegírás egy olyan komplex terület, amelyhez szintén külön szakember bevonása a lehető legjobb döntés.

3, Rendszergazdai teendők

A WeblapDoki imádja a különböző technikai kütyüket és természetesen nem idegen számunkra egy-egy program feltelepítése, vagy használata sem. De a weblap készítés nálunk nem egyenlő azzal, hogy ügyfeleink számítógépeit karbantartsuk, vagy megállapítsuk, hogy miért nem indul el a böngészője, és/vagy hasonló IT-s esetek kivizsgálása, megoldása. A weblapok használatát mindig szívesen és nagy örömmel tanítjuk meg ügyfeleinknek, de a különböző számítástechnikai kérdésekben sajnos nem áll módunkban segíteni.

Munkáinkra 100%-os GARANCIÁT vállalunk!

Ha úgy érzed, hogy:

  • a közös munka során nem azt kaptad, amiben megállapodtunk,
  • a mi hibánkból nem halad előre az együttműködésünk,

akkor ezt csak jelezned kell nekünk e-mailben, és mi garantáltan visszafizetjük az addig kifizetett teljes összeget.

Van még kérdésed?