Kapcsolat

Keress minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén

E-mail címünk

weblapdoki.hu@gmail.com

Bármikor írhatsz nekünk, 24 órán belül mindig válaszolunk.

Telefonszám

+36 30 480 9890
Hétfőtől Péntekig: 11:00 – 15:00

Nem ügyfélszolgálat veszi fel Neked a telefont, magával a WeblapDokival fogsz személyesen beszélni.

Skype

weblapdoki.hu

Skype konzultációra előzetes e-mailes egyeztetés után van lehetőség. Írj nekünk űrlapunkon keresztül!

Cégadatok:

Varga Norbert egyéni vállalkozó

Székhely: 6000 Kecskemét, Fecske u. 30. fsz.6.
Adószám: 79645519-1-23
Nyilvántartási szám: 34913061

A honlapot üzemeltető tárhely szolgáltató:

EVOLUTIONET Kft.
7342 Mágocs, Széchenyi utca 75.
Tel.: +36 30 503 19 29

Adatvédelem

Hírlevél

4 + 9 =

Gyakran Ismételt Kérdések
Mennyi idő alatt készültök el egy weblappal?
A weblap készítés időtartama több tényezőtől is függ. Általános esetben 4-6 hét alatt el tud készülni egy weblap, 6-8 hét alatt pedig egy webshop. Nagyon sokat számít, hogy hogyan tudunk együtt dolgozni a projekteden. Ha a kijelölt határidőkre megkapjuk a weblapodhoz szükséges tartalmakat, képeket és szövegeket, akkor részünkről is felgyorsul a folyamat. Amit biztosan tudnod kell, hogy a weblaphoz szükséges anyagok 50%-ának beérkezése után tudjuk érdemben elkezdeni a munkát. A másik tényező, ami befolyásolhatja a haladást, az a kommunikáció. Ha nem tudunk megfelelő időközönként emailben vagy telefonon egyeztetni a haladásról, az tovább növeli a projekt időtartamát. A harmadik fontos tényező pl. webshopok, vagy értékesítési rendszerek esetében jellemző. Egy fizetési mód beépítése a weboldalba nem csak rajtunk, hanem már egy harmadik fél munkáján is múlik. Lehet ez egy bank, vagy akár Barion, Braintree stb. Ilyen esetekben érdemes kézben tartani a kommunikációt és egyértelmű határidőket kérni a harmadik féltől.
Hogyan működik az árajánlat kérés?
Attól függően, hogy milyen munkával szeretnél minket megbízni, kérlek látogass el szolgáltatás oldalaink valamelyikére. Az oldalak alján található űrlap segítségével tudod felénk jelezni, hogy komolyabban érdeklődsz és szeretnéd felvenni velünk a kapcsolatot, valamint egyeztetni a projektedről. Legegyszerűbben, a Kapcsolat oldalunkon tudsz elérni minket. Miután emailben, vagy telefonon egyeztettük a projekteddel kapcsolatos részleteket, mi 1-2 munkanapon belül elkészítünk és elküldünk Neked egy személyre szabott árajánlatot PDF formátumban.
Fizetési lehetőségek
A fizetés nálunk leggyakrabban átutalással történik. Budapesten belül rugalmasak vagyunk, és egy személyes konzultáció alkalmával készpénzben is tudsz fizetni. Minden esetben a Billingo számlázó rendszer segítségével állítjuk ki Neked a számlát, amit emailben azonnal meg is kapsz.

Banki információk az átutaláshoz:

Kedvezményezett: Varga Norbert ev.
Számlaszám: 11709088-20001539 OTP

Mi az, amiben NEM tudunk Neked segíteni
Fontosnak tartjuk őszintén leírni azokat a területeket, amelyekkel mi egyáltalán nem foglalkozunk, de ettől függetlenül kapcsolódhat a weblap készítéshez.

 

1, Marketing stratégia, marketing tervezés és kivitelezés

Évről évre mindig képezzük magunkat a marketing területén is, mert tudjuk, hogy ma már ez kell, hogy egy weblap alapjául szolgáljon. Folyamatosan tanulunk Wolf Gábortól (Marketing Commando) és az Online Katapult anyagaiból is, hogy igazán marketing orientált weblapokat adhassunk ki a kezünk közül. A marketinges feladatokat viszont nem tudjuk elvállalni, mert mi csak weblap készítéssel foglalkozunk. Saját tapasztalatunkat és tudásunkat szívesen megosztjuk ügyfeleinkkel, hogy segítsük a webes projektek alakulását, de mi nem vagyunk marketingesek, sem marketing tanácsadók.

 

2, Szövegírás

Kisvállalkozóként ki ismerné nálad jobban a cégedet, a termékedet, vagy szolgáltatásodat, akár a célcsoportodat. Szövegírás tekintetében a legköltséghatékonyabb javaslatunk számodra, hogy Te magad írd meg a weblap szövegeidet. Ha nem tudod, hogyan fogj hozzá, abban tudunk Neked tanácsot adni, de megcsinálni helyetted nem fogjuk.

A szövegírás egy olyan komplex terület, amelyhez szintén külön szakember bevonása a lehető legjobb döntés. Ebben mi nem ismerünk jobbat Janata Krisztánál a Marketing Commando-tól.

Janata Kriszta könyvének elolvasása (Szövegírás szenvedéllyel) is hihetetlenül sokat segíthet számodra, ha teljesen kezdő vagy ezen a területen.

 

3, Rendszergazdai teendők

A WeblapDoki imádja a különböző technikai kütyüket és természetesen nem idegen számunkra egy-egy program feltelepítése, vagy használata sem. De a weblap készítés nálunk nem egyenlő azzal, hogy ügyfeleink számítógépeit karbantartsuk, vagy megállapítsuk, hogy miért nem indul el a böngészője, és/vagy hasonló IT-s esetek kivizsgálása, megoldása. A weblapok használatát mindig szívesen és nagy örömmel tanítjuk meg ügyfeleinknek, de a különböző számítástechnikai kérdésekben sajnos nem áll módunkban segíteni.

Garanciáink
Munkáinkra 3X-os GARANCIÁT vállalunk!

 

1, ÖRÖM GARANCIA

Mi garantáljuk, hogy egy szép és jól működő weboldalt fogsz kapni, amit öröm lesz nézni és kezelni. Ha nem így történik, visszafizetjük a teljes összeget.

 

2, IDŐNTÚLI GARANCIA

Az idő nagy kincs mai világunkban. Neked is és nekünk is. Éppen ezért garantáljuk, hogy hajszálpontosan betartjuk a határidőket és az adott munka a megbeszélt időpontra elkészül. Ha egy perccel is késünk, visszafizetjük a pénzed az utolsó fillérig.

 

3, CSAPATTÁRS GARANCIA

Ha felkérsz minket egy munkára, akkor vedd úgy, hogy felajánlottunk Neked a dolgozó asztalunkhoz egy ülőhelyet, ugyanis mi csapattársnak fogunk Téged tekinteni és akként is fogunk haladni a munkával. A munkafolyamatokba végig betekintést kapsz, bármikor kérhetsz információt, hogy éppen hol tart a munka, sőt azt bármikor le is ellenőrizheted. Olyan, mintha tényleg ott ülnél mellettünk munka közben és mindent látnál, hogy mi hogyan történik. Elvárjuk, hogy őszinte véleményt formálj és elmond, hogy mi tetszik és mi nem, nyíltan, mellébeszélés nélkül. Nekünk az a célunk, hogy olyan munkát adjunk át Neked, amit sikerrel tudsz használni, ehhez pedig nélkülözhetetlen a folyamatos visszajelzés, ami Tőled érkezik. Nagy kudarc lenne számunkra, ha nem elégedetten távoznál tőlünk. Egy csapattársat sosem hagyunk cserben! Mindig számíthatsz ránk. Ha az elkészült, átadott munkával valami gondod, problémád támad nyugodtan keress fel minket, mert mi garantáljuk, hogy azon utólagos javítást végzünk teljesen ingyen, hogy valóban sikerrel tudd használni és hasznosítani munkánkat.

Van még kérdésed?

MEGOLDJUK webes problémádat