Munkáink

AQUILA Dance Academy

weboldal készítés

A projektről

Az AQUILA Dance Academy tánciskola weboldalának elkészítése azért volt szuper élmény számomra, mert egy nagyon különleges közösség belső és külső értékeit kellett megjeleníteni a design segítségével. A tánciskola vezetője Sasfalvi Renáta akkor adta át számunkra honlapjának elkészítését, amikor már lassan egy éve készülőben volt weblapja, amivel több szinten sem volt elégedett. Maga a készülő weblap kinézete és az addig eltelt idő is feszítette már a tánciskolavezetőt, hiszen sok-sok érdeklődő gyermek és szülő várta már a weboldal elkészülését. 
Az AQUILA Dance Academy új honlapja esetében az volt a feladatunk, hogy megtaláljuk azt a megjelenítési módot, amely kellőképpen kifejezi a tánciskola dinamikáját, eszméit és sokszínűségét. Hatalmas öröm, hogy a szülőktől a gyerekekig mindenki nagyon elégedett a kész honlappal és már ezen keresztül találják meg a tánciskolát az új növendékek. A weblap hamarosan bővül angol nyelvű résszel is, hiszen a diákok egyre több külföldi versenyen vesznek részt, és érnek el rendkívüli sikereket.

Ügyfelünk írta:

Szeretném megköszönni Norbinak, hogy elvállalta a Tánciskola weboldalának elkészítését. Korrekt módon, figyelembe véve a közösségünk értékeit alakította ki a design-t és abszolút rugalmas volt mindenben. Néhány meglátásomban biztatott, egyetértett, de volt, hogy mást javasolt és azt természetesen logikusan elmagyarázta illetve megindokolta elfogadható érvekkel. Amiért utólag is hálás vagyok neki. Így végül egy olyan oldalt sikerült elkészíteni, ami hűen tükrözi a működésünket, értékeinket illetve azt, hogy milyen az Aquila életérzés. Nyugodt szívvel ajánlom Norbit, ha valaki egy induló vagy akár már meglévő, de feljavítandó weboldalához kérne segítséget. Bármikor kerestem, segítőkészen állt a rendelkezésemre és nem kellett heteket vagy akár hónapokat várni, hogy a weboldal megfelelő ütemben alakuljon és végül teljes egészében átvehető legyen. Tehát köszönöm a közös munkát és a segítséget!
Szeretettel: az Aquila Team!

Nézd meg a weboldalt élesben!

További munkáink

AQUILA Dance Academy

weboldal készítés

Beauty Box

logó készítés, weboldal megújítás, folyamatos karbantartás

Befőttes pohár webáruház

logó készítés, webshop készítés, folyamatos karbantartás

Borsay kozmetika és sminktetoválás

logó készítés, weboldal készítés, folyamatos karbantartás

ÉrtékelésTUNING

logó készítés, weboldal készítés, értékesítési rendszer készítés, Facebook borító készítés

Evercover sisakhuzat

Webshop megújítás, landing oldal készítés

Zita szépségszalon

logó készítés, weboldal megújítás, folyamatos karbantartás

Klíma Faktor webáruház

logó készítés, webshop megújítás, folyamatos karbantartás

Napelem Faktor

logó készítés, weblap megújítás , folyamatos karbantartás

Pala Gyorsétterem

logó készítés, weblap megújítás, online ételrendelés beépítése

Prime Home Budapest

weblap megújítás

Susy Naturkosmetik

weblap készítés

Sülysáp Fogászat

weblap megújítás, folyamatos karbantartás

MEGOLDJUK webes problémádat