Munkáink

ÉrtékelésTUNING

logó készítés, weboldal készítés, értékesítési rendszer készítés, Facebook borító készítés

A projektről

Az ÉrtékelésTUNING célja, hogy turisztikai vállalkozások számára segítsen felturbózni a vendégértékeléseiket. Duchai Márti hatalmas lendülettel indította el vállalkozását, és két hónap alatt komplett vevőszerző rendszert épített össze, hihetetlenül megkönnyítve a munkát számunkra. Rendkívül élveztem a projekt minden pillanatát, hiszen egyrészről tudtam, hogy Márti hatalmas értéket képvisel tevékenységével, másrészt pedig lendülete és elképzelései engem is inspiráltak.

Ügyfelünk írta:

Norbival a teljesen friss vállalkozásom honlapját tettük össze a nulláról minimális konkrét elképzelések birtokában és 2 hónap alatt sikerült egy olyan honlapot megalkotnia, ami alapjában megfelel az összes mai követelménynek és csak az én időhiányomon múlt, hogy a vevőszerző tölcséremet nem indítottuk el. Mindemellett pedig olyan dizájnt kapott, ami nem csak a szolgáltatásom üzenetét közvetíti, de tökéletesen passzol az én szemelyiségemhez is. 
Megnyugtató volt a munka alatt, hogy Norbi mindig két szempontból vizsgálta az ötleteimet, kéréseimet: nem csak az én fejemben lévő koncepciót akarta megérteni, hanem törekedett arra is ezzel párhuzamosan, hogy a célcsoportom szemével is lássa a kialakulóban lévő szövegeket és elképzeléseket. Mindezt úgy, hogy csak felhívta a figyelmemet a logikai bukfencekre, és egyből kiderült számomra is, hogy az eredeti irányon változtatni kell. 
Amikor küldte véleményezésre az anyagokat az első reakcióm minden esetben az volt, hogy “WOWW!” ez annyira olyan, amilyet szerettem volna anélkül, hogy az elején el tudtam volna képzelni, hogy pontosan milyen is az… 

És ami a legszebb, hogy ez nem a véletlen műve volt és nem is a szerencsén múlt, hanem nagy részt annak volt köszönhető, hogy a nagyon részletes első konzultációnk alkalmával kitértünk olyan kérdésekre, amelyekre adott válaszokból már el tudott kezdeni Norbi dolgozni. Emellett Norbi vesébe látó képessége megkérdőjelezhetetlen 🙂 
Nagyon jó volt, hogy mindig rendkívül türelmesen emlékeztetett, hogy mi a konkrét feladatom az adott készültségi fázisban és soha nem éreztette, hogy ezt már százszor megbeszéltük, miért nem csináltam még meg? 
A végeredmény magáért beszél, boldogan és büszkén ajánlom a honlapomat minden leendő és meglévő ügyfelem figyelmébe. Feltétel nélkül, jó szívvel ajánlom Norbit mindazoknak, akik egy kiválóan működő és teljesítő és egyben személyre/cégre szabott honlapot és értékesítési felületet szeretnének a vállalkozásuk szolgálatába állítani. 

Duchai Márta

ÉrtékelésTUNING

Nézd meg a weboldalt élesben!

További munkáink

AQUILA Dance Academy

weboldal készítés

Beauty Box

logó készítés, weboldal megújítás, folyamatos karbantartás

Befőttes pohár webáruház

logó készítés, webshop készítés, folyamatos karbantartás

Borsay kozmetika és sminktetoválás

logó készítés, weboldal készítés, folyamatos karbantartás

ÉrtékelésTUNING

logó készítés, weboldal készítés, értékesítési rendszer készítés, Facebook borító készítés

Evercover sisakhuzat

Webshop megújítás, landing oldal készítés

Zita szépségszalon

logó készítés, weboldal megújítás, folyamatos karbantartás

Klíma Faktor webáruház

logó készítés, webshop megújítás, folyamatos karbantartás

Napelem Faktor

logó készítés, weblap megújítás , folyamatos karbantartás

Pala Gyorsétterem

logó készítés, weblap megújítás, online ételrendelés beépítése

Prime Home Budapest

weblap megújítás

Susy Naturkosmetik

weblap készítés

Sülysáp Fogászat

weblap megújítás, folyamatos karbantartás

MEGOLDJUK webes problémádat