Referenciák

Nézz szét eddigi munkáink között a teljesség igénye nélkül!
Munkáink folyamatos feltöltés alatt állnak…

Plus laptop device

görgesd a képet 

Plante Budapest

Webshop készítés

plante. egy slow növénybolt Budapest szívében, egy zöld dzsungel a nagyvárosi rengetegben, egy kis nyugalom-sziget a Madách téren.

Tóth Kata és Klenovszki Mimi azzal a feladattal bízott meg minket, hogy csodálatos növényboltjuk számára egy könnyen kezelhető trendi webáruház készüljön el, amely támogatja a bankkártyás fizetést és számos, az online vásárlást megkönnyítő funkciót.

Mi nagyon szeretünk veled dolgozni, amiért külön hálásak vagyunk például: 1) pontosan megfogalmazod, hogy mikorra és mit vársz tőlünk, tehát nagyon jó a projektmenedzsment rész, és ez iszonyatosan megkönnyíti az együttműködést 2) szakmai tudásod, hozzáállásod - akármilyen új ötlettel jövünk, vagy tudod rá a választ vagy utánanézel, és nem pattintasz le egyből, hogy ezt vagy azt nem lehet 3) összességében: érzed, hogy "egy hajóban evezünk", és igyekszel mindent rugalmasan kezelni, az igényeinknek megfelelően. Köszi!!!!!
Klenovszki Mimi
Plante.
Plus laptop device

görgesd a képet 

Jogsimvan

Weblap készítés, design

A VERDÁD LEGYEN POROS, NE A JOGSID!

Deák Éva abban kérte a segítségünket, hogy újítsuk meg régi honlapját. Trendi, modern és könnyen áttekinthető weboldal született a számára.

Plus laptop device

görgesd a képet 

Működő Párkapcsolat

Weblap, értékesítési rendszer, online tanfolyam készítés, design

Eredményes stratégiák társkeresőknek és pároknak.

Jánosi Valéria, mentálhigiénés szakember, coach és mediátor honlapjának megújítása során a legfőbb szempont az volt, hogy egy online tanfolyam rendszert hozzunk létre a weblapon belül, ahol az értékes tananyagokhoz könnyedén hozzá tudjanak férni a vásárlók. Emellett korábbi weboldalának teljes blogcikk adatbázisát is újraépítettük, valamint az értékesítési rendszer minden technikai elemét a helyére raktuk.

Plus laptop device

görgesd a képet 

Töri Suli

Weblap, értékesítési rendszer, online tanfolyam készítés, design

Minden, ami a sikeres közép és emelt szintű történelem érettségihez szükséges!

Jánosi Valéria magyar-történelem szakos tanár azzal a kéréssel fordult hozzánk, hogy szeretné tudását egy könnyen kezelhető online tanfolyami rendszerbe foglalni. A weboldal készítés során a teljes arculatot segítettünk felépíteni, ezáltal megalapozva a Töri suli brand-et, amely sok-sok érettségizőnek segít a felkészülésben interaktív formában.

Plus laptop device

görgesd a képet 

SzimatONline - a virtuális kutyaiskola

Weblap, értékesítési rendszer, online tanfolyam készítés, design

Vezesd a kutyádat az „orránál fogva”…

Varga Réka biológus és kutyaoktató régi weboldalát és blog.hu-s felületét hoztuk össze egy interaktív online tanfolyamos honlap formájában, teljesen megújult design-al, biztonságos bankkártyás fizetési lehetőséggel.

Plus laptop device

görgesd a képet 

115Official

Weblap, értékesítési rendszer, online tanfolyam készítés

A 115 Official edzésein megkeresheted FIZIKAI ÉS MENTÁLIS HATÁRAIDAT!

Deres Ádám a 115Official elnevezésű saját testsúlyos edzésmetodika megalkotójának megújult honlapja, amely nemrégiben egy interaktív online tanulói felülettel is kibővült. Ádám az Exatlon Hungary korábbi versenyzője azt tűzte ki célként, hogy az ország és a világ bármely pontjáról lehessen követni edzéseit élő stream formájában, egy havonta megújuló bankkártyás fizetéssel kialakított tagság keretei belül. Örömmel adtuk meg ehhez a technikai alapokat a weboldalon belül, amelyet szintén a WeblapDoki készített.

Plus laptop device

görgesd a képet 

Gremon Systems

Weblap készítés, több nyelvű funkcióval

Digitalizálja a termelését velünk!

A Gremon Systems csapata egy igazán fontos iparágban nyújt digitális segítséget, ezzel megkönnyítve a növénytermelést. A honlap elkészítése kapcsán fő szempont volt, hogy az több nyelven is elérhető legyen, hiszen a cég már a nemzetközi piacon tevékenykedik. 

Plus laptop device

görgesd a képet 

Chemistry Budapest

Weblap készítés

Céljaidat mindig a legészszerűbb megoldásokkal támogatjuk.

A Chemistry Budapest csapata a filmek, animációk és vizuális tartalmak világában érzi jól magát. A tervezéstől a kivitelezésig fogja össze a feladatokat. A weboldal megalkotásánál fő szempont volt az egyszerűség és az egyediség, kiegészülve látványos animációkkal. A fő fókuszt pedig a referenciák kapták, amelyek videós formában mindent elmondanak arról a profizmusról, ami a csapatot jellemzi. Ehhez alkottunk meg egy weboldalt.

Plus laptop device

görgesd a képet 

Kopcsó Andi Életműhelye

Weblap készítés

Tudatos sorsalkotás

Andi egy igazi művész, aki imád segíteni az embereknek. Folyamatos megújulás, hatalmas mély tudás jellemzi, amely új weboldalán keresztül is megmutatkozik. A weboldalt úgy alkottuk meg, hogy később egy online tanfolyami felület is helyet kaphasson benne, valamint Andi is könnyedén tudja szerkeszteni a tartalmakat.

Plus laptop device

görgesd a képet 

Albert-Bernáth Annamária

Weblap, értékesítési rendszer, tagsági felület

Albert-Bernáth Annamária Theta Healing oktató weboldala

Annamária mindamellett hogy egy igazán pozitív és fantasztikus személyiség, küldetése, hogy segítsen az emberek számára gyógyulni lelkileg és testileg egyaránt. Megújult weboldalán kiemelt szerepet kapott a harmónia és a tanfolyamok, szolgáltatások kapcsolata. Online bankkártyás fizetéssel is megtámogattuk a rendszert, hogy még inkább egyszerű lehessen hozzájutni a tanfolyamokhoz. A beépített tagsági rendszer pedig otthont ad a visszanézhető tartalmak számára.

Plus laptop device

görgesd a képet 

Csillagtitkok

Weblap, értékesítési rendszer, tagsági felület

Dr. Veres Mónika asztrozófus weboldala

A Csillagtitkok megújult weboldala Dr. Veres Mónika megbízásából készült. A honlap gyönyörűen rendszerezi Mónika írásait, és otthont ad egy online tanfolyam kezelő rendszernek is. Mindez kiegészül egy online időpont foglalóval, amely segítségével könnyedén lehet asztrozófiai elemzésre jelentkezni az érdeklődőknek.

Plus laptop device

görgesd a képet 

White House Decor

Webáruház készítés

Dekoráció minden alkalomra KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

Veres Zsuzsanna elbűvölő dekorációs munkáinak adtunk helyet ezzel a csodaszép, letisztult webáruházzal. Zsuzsi, párjával együtt egy gyönyörű saját birtokon tevékenykedik, és adnak otthont szolgáltatásaiknak.

„Örülök, hogy a WeblapDoki csapatát választottam, nagyon elégedett vagyok az elkészült weboldalammal. Egy képet muattam csak Norbinak, hogy körülbelül milyen design-t szeretnék az oldalnak, azonnal rengeteg kreatív megoldással àllt elő. Minden kérésemre gyorsan reagált és javította a felmerülő hibákat. A honlap cirka másfél hónap alatt elkészült, ahogyan Norbi a szerződésben garantálta. Köszönöm szépen WeblapDoki!” Norbi mindent megtervezett és megálmodott helyettem, levett a vállamról minden terhet ezzel. Most már mindkét weboldalam teljesen elkészült, egy ideje minden probléma nélkül használjuk. Nagyon köszönöm, hogy most már büszkén adhatom meg a weblap címünket, tényleg teljes egészében tükrözi a szalon arculatát, a tevékenységünket, MINKET!”
Veres Zsuzsanna
Plus laptop device

görgesd a képet 

NHSZ Hulladékkezelő Nonprofit Kft.

Weblap készítés + időpontfoglaló rendszer

Az NHSZ Mátra Hulladékkezelő Nonprofit Kft. Gyöngyösön és a járás területén végez kommunális hulladék közszolgáltatási feladatokat 50.000 lakos és több mint 1400 vállalkozás számára.

Az a kiemelten fontos feladat, amit az NHSZ Hulladékkezelő Kft-nél végeznek egy igazán letisztult és könnyen áttekinthető honlapot kíván meg. Ez volt a fő fókusz weboldaluk megújítása során, hiszen ügyfeleik számára sok információt kell átadniuk, és mindezt most már átlátható formában tudják megtenni.

Plus laptop device

görgesd a képet 

I. Magyar Ipari Célgép Nagydíj 2021

Weblap készítés + tagsági rendszer, egyedi profil feltöltéssel

„A jövőt építjük, GÉPED VAN HOZZÁ?”

A Chemplex Kft kezdeményezéséből született innovatív rendezvény honlapja, amelyet egy egyedi profil feltöltő funkcióval is elláttunk. Így a pályázók a weblapon belül tudták kezelni a pályamunkáikat.

Plus laptop device

görgesd a képet 

Keverőgépek - Chemplex Kft.

Weblap készítés + termék katalógus

A katalógusban szűrők segítségével 3 kattintással gyorsan megtalálod a keverőgépet, amit keresel!

A Chemplex Kft víziója, hogy Magyarországon minden gép működjön. Innovatív és nagyon előremutató tevékenységgel rendelkeznek. Azzal a kéréssel fordultak hozzánk, hogy alkossunk meg egy egyedi katalógust gépeik számára, rengeteg szűrési feltétellel és adattal, amelyet könnyedén lehet bővíteniük, mindemellett kényelmes kezelhetőséget biztosít a felhasználók számára is.

Plus laptop device

görgesd a képet 

Újbuda Medical Center

Weblap készítés

Az Újbuda Medical Center széleskörű ellátást és tájékoztatást biztosít betegei számára. A régi weblap megújításának célja az volt, hogy a látogatók számára egyszerűen hozzáférhetőek legyenek a hasznos és fontos információk a szolgáltatásokkal kapcsolatban. Könnyedén tudjanak böngészni az oldalon, és felvenni a kapcsolatot az intézménnyel.

Plus laptop device

görgesd a képet 

Értékelés Tuning

Weblap, értékesítési rendszer

Duchai Márti, a pozitív vendégértékelések szakértőjének weboldala

Az ÉrtékelésTUNING célja, hogy turisztikai vállalkozások számára segítsen felturbózni a vendégértékeléseiket. Duchai Márti hatalmas lendülettel indította el vállalkozását, és két hónap alatt komplett vevőszerző rendszert épített össze, hihetetlenül megkönnyítve a munkát számunkra. Rendkívül élveztem a projekt minden pillanatát, hiszen egyrészről tudtam, hogy Márti hatalmas értéket képvisel tevékenységével, másrészt pedig lendülete és elképzelései engem is inspiráltak.

"Norbival a teljesen friss vállalkozásom honlapját tettük össze a nulláról minimális konkrét elképzelések birtokában és 2 hónap alatt sikerült egy olyan honlapot megalkotnia, ami alapjában megfelel az összes mai követelménynek és csak az én időhiányomon múlt, hogy a vevőszerző tölcséremet nem indítottuk el. Mindemellett pedig olyan dizájnt kapott, ami nem csak a szolgáltatásom üzenetét közvetíti, de tökéletesen passzol az én szemelyiségemhez is. Megnyugtató volt a munka alatt, hogy Norbi mindig két szempontból vizsgálta az ötleteimet, kéréseimet: nem csak az én fejemben lévő koncepciót akarta megérteni, hanem törekedett arra is ezzel párhuzamosan, hogy a célcsoportom szemével is lássa a kialakulóban lévő szövegeket és elképzeléseket. Mindezt úgy, hogy csak felhívta a figyelmemet a logikai bukfencekre, és egyből kiderült számomra is, hogy az eredeti irányon változtatni kell. Amikor küldte véleményezésre az anyagokat az első reakcióm minden esetben az volt, hogy “WOWW!” ez annyira olyan, amilyet szerettem volna anélkül, hogy az elején el tudtam volna képzelni, hogy pontosan milyen is az… És ami a legszebb, hogy ez nem a véletlen műve volt és nem is a szerencsén múlt, hanem nagy részt annak volt köszönhető, hogy a nagyon részletes első konzultációnk alkalmával kitértünk olyan kérdésekre, amelyekre adott válaszokból már el tudott kezdeni Norbi dolgozni. Emellett Norbi vesébe látó képessége megkérdőjelezhetetlen 🙂 Nagyon jó volt, hogy mindig rendkívül türelmesen emlékeztetett, hogy mi a konkrét feladatom az adott készültségi fázisban és soha nem éreztette, hogy ezt már százszor megbeszéltük, miért nem csináltam még meg? A végeredmény magáért beszél, boldogan és büszkén ajánlom a honlapomat minden leendő és meglévő ügyfelem figyelmébe. Feltétel nélkül, jó szívvel ajánlom Norbit mindazoknak, akik egy kiválóan működő és teljesítő és egyben személyre/cégre szabott honlapot és értékesítési felületet szeretnének a vállalkozásuk szolgálatába állítani."7
Duchai Márta
ÉrtékelésTUNING
Plus laptop device

görgesd a képet 

Prime Home Budapest

Weblap készítés

Olasz prémium bútor és lakberendezés

Minőségi, gyönyörű prémium bútorok értékesítésével foglalkozik a Prime Home Budapest. Ha belépsz szalonjukba, igazi exkluzív hangulatot ébreszt benned, ezt garantálom…jómagam is mindig örömmel látogatok el hozzájuk. Megbízónk kérése az volt, hogy 100% felhasználóbarát köntösbe helyezzük a Prime Home életérzést az új weblapjukon. 

görgesd a képet 

Beauty Box Pécs

Weblap készítés

A szépség elérhető!

A pécsi Beauty Box szépségszalon korábbi weboldala rendkívül elavult volt, ráadásul a kezelőfelület is borsot tört ügyfelünk orra alá. A régi oldal nem volt se mobilra optimalizálva, se pedig felhasználóbarát. Egy teljesen új weboldal készült a régi helyett, új arculattal, új logóval, amellyel tulajdonosa nagyon elégedett.

„Sokáig nem foglalkoztam a weboldalammal, egyrészt egy korábbi rossz tapasztalat miatt elment a kedvem Tőle, másrészt nem igazán értem rá leülni és megtervezni. Egy véletlen folytán találtam rá tavasszal Varga Norbertre és a WeblapDoki oldalra. Kértem egy elemzést, amire nagyon hamar részletes válasz érkezett, majd rögtön fejest is ugrottunk a munkába. Norbi mindent megtervezett és megálmodott helyettem, levett a vállamról minden terhet ezzel. Most már mindkét weboldalam teljesen elkészült, egy ideje minden probléma nélkül használjuk. Nagyon köszönöm, hogy most már büszkén adhatom meg a weblap címünket, tényleg teljes egészében tükrözi a szalon arculatát, a tevékenységünket, MINKET!”
Feuerbach Angéla
Beauty Box
Plus laptop device

görgesd a képet 

Papírkarton webáruház

Webshop készítés

Fő profiljuk tetőfenéklapolt (TFL) papírdobozok kívánság szerinti méretre gyártása, illetve a webáruházban már megtalálható termékeik értékesítése. Kérésükre egy egyszerűen átlátható webáruházat készítettünk, amelyben gyorsan megtalálhatóak és megrendelhetőek a kívánt termékek.

Plus laptop device

görgesd a képet 

Aquila Dance Academy

Weblap készítés

Táncoktatás Budapesten Sasfalvi Renáta vezetésével.

Plus laptop device

görgesd a képet 

After School Tánciskola

Weblap készítés

Az egyesület egy olyan reform programot képvisel Magyarországon, mely a diákok iskola utáni hasznos időeltöltését ösztönzi. Ezt támogattuk meg kérésükre egy modern, trendi weboldallal, amely segít az információk átadásában és az órákra történő beiratkozásban egyaránt.

Plus laptop device

görgesd a képet 

W.O.W. of dance Táncos Közösség

Weblap készítés + online tanfolyam

A W.O.W. of dance egy táncos közösség, céljuk, hogy ki tudd hozni magadból a legtöbbet a tánc segítségével … akármit is szeretnél elérni.

A W.O.W. of dance vezetője egy különleges táncstílus képviselője Magyarországon. Ötvözi a kortárs-modern mozgásvilágot a hiphop stílusirányzataival. Táncórája hatalmas fejlődési lehetőséget biztosít mindenki számára, hiszen erősen feszegeti a határokat és meglehetősen túlmutat a komfortzónán. A tánc és a mozgás segítségével kihozza az emberekből a maximumot. A honlap otthont ad a különböző események (tábor, workshopok) népszerűsítésének, valamint egy online tanulói felületnek is.

Plus laptop device

görgesd a képet 

MenyegzőreFel

Weblap készítés, értékesítési rendszer

Esküvőszervezés szívvel-lélekkel, maximális elhivatottsággal, személyre szabottan. 

Hajnik Ágota a MenyegzőreFel alapítója és a Menyegzői Tervező Napló szerzőjének weboldala, amelyet az igényes információátadáson túl Blog felülettel és értékesítési rendszerrel is felszereltünk. Egy esküvőszervezőnek rengeteg teendője van, így ott állunk a cég mellett folyamatos segítségnyújtással és támogatással.

Plus laptop device

görgesd a képet 

Borsay Kozmetika

Weblap készítés

Az elérhető luxus. Böczkös-Borsay Andrea Babor gyémánt szintű kozmetikus mester és sminktetováló weboldala.

Borsay Andreának egy teljesen új weblapot készítettem, amihez hozzátartozott az arculat és a logó megtervezése is. Andreával gyorsan megtaláltuk a közös hangot a weboldal készítés kapcsán. Fantasztikus élmény volt egy ilyen profi és alázatos szakemberrel együtt dolgozni. Andrea folyamatosan képzi magát és ezt kiemelten meg is mutatjuk a weblapján.

Plus laptop device

görgesd a képet 

Zita Kozmetika

Weblap készítés

Kovácsné Király Zita, többszörös Az év Babor kozmetikusa díj nyertes, Babor Platinum Referenciaszalon tulajdonos kozmetikus mester weboldala.

Kovácsné Király Zita kétség kívül Makó leghíresebb és legprofibb kozmetikus mestere. Folyamatosan képzi magát és tisztában van a legújabb trendekkel, mindig innovál a vállalkozásán belül. Régi weblapja nem tetszett neki, annak készítői pedig nem keltettek pozitív benyomást, ha valamilyen fejlesztési munkáról volt szó. Az új, általam készített arculatot, logót és weblapot imádják Zita vendégei, mert letisztult és könnyen áttekinthető számukra. 

„Sokat bosszankodtam előző weboldalam miatt, amikor megkértem egy kedves marketinges ismerősömet segítsen. Ő ajánlotta Norbit, akitől kértem egy weboldal kivizsgálást! Igencsak meglepődtem minden részletre kitérő elemzésén és mivel szimpatikusak voltak az ötletei, úgy gondoltam vágjunk bele! Örömmel tapasztaltam, hogy nem csak az elemzése volt alapos, a weboldal felépítése során is nagyon kedvesen, türelmesen és minden apró részletre odafigyelve végezte munkáját. Nagyon tetszik az új oldalam, végre úgy érzem él! Köszönet érte! ”
Király Zita
Plus laptop device

görgesd a képet 

Sülysáp Fogászat

Weblap készítés

Lehet egy mosollyal több?

A Sülysáp fogászat régi weblapjáról Kivizsgálást is készítettünk. Megbízóink egyáltalán nem voltak megelégedve régi weblapjukkal, ami hiányos és lényegében szerkeszthetetlen volt. Új weblapjukkal maximálisan elégedettek, tökéletesen sikerült megalkotnunk olyanra weboldalukat amilyenre vágytak. Hatalmas öröm ez számunkra! Azóta is folyamatos karbantartást és fejlesztést végzünk az oldalon. 

Plus laptop device

görgesd a képet 

Jikiden Reiki

Weblap készítés + értékesítési rendszer

Teremts EGÉSZSÉGET és HARMÓNIÁT az életedben!

Szabó Gábor Reiki Tanár célja, hogy megmutassa és megtapasztalhatóvá tegye minél több ember számára a testi és lelki egyensúlyt, amit a Jikiden Reiki tanításában lelt meg. A honlap hatalmas blogcikk adatbázissal és értékesítési rendszerrel is rendelkezik, hiszen Gábor egy nagyon hasznos Reiki könyv szerzője is egyben.

"WeblapDoki" munkájának eredményeként szó szerint újjászületett a jikidenreiki.hu honlapom. A weboldalam készítésének egész folyamata során mindig számíthattam Norbira, javaslataira. Mivel nem vagyok kezdő a WordPressben, számomra megnyugtató volt, hogy a kellő mélységben vont bele a folyamatokba. A vizuális megjelenés a témához tökéletesen illeszkedő lett, mely színeiben, formáiban remekül kommunikálja a honlapom testi-lelki egyensúly üzenetét. Funkcióiban is felhasználóbarátabb lett, melyhez több javaslatot kaptam, hogy mely pluginnel vagy milyen megoldással lehet valamilyen folyamatot eredményesebben kivitelezni. Norbira az átadás után is számíthatok: apróbb fejlesztéseket, javításokat gyorsan reagálva megcsinál, így jó szívvel ajánlom, ha új honlapot szeretnél és fontosnak tartod, hogy a webesed a készítést követően se tűnjön el.
Szabó Gábor
Jikiden Reiki
Plus laptop device

görgesd a képet 

Magyar Tradícionális Usui Reiki Egyesület

Weblap készítés

Szabó Gábor, a Magyar Tradícionális Usui Reiki Egyesület elnöke megbízásából az a megtiszteltetés ért, hogy elkészíthettük az egyesület gyönyörű új honlapját és arculatát.

Plus laptop device

görgesd a képet 

Young Beauty

Webshop készítés

A keleti szépségápolás titkai.

A Young Beauty csapata azzal bízott meg minket, hogy egyedülállóan szép és harmonikus webáruház készüljön el a számukra, amely kiváló termékeiket gyönyörűen mutatja be, rengeteg hasznos információt átadva minőségi köntösben.

Plus laptop device

görgesd a képet 

SZASZ design

Weblap készítés

Prémium látványtervezés, lakberendezés

Szász Csaba lakberendező weboldalának fókuszában a gyönyörű referencia munkák kreatív, ízléses és egyedi megjelenítése állt. A projekt során szabad kezet kaptunk, de örömmel vontuk be Csabát is a tervezési folyamatba, hiszen lakberendezőként kiváló szeme van a jó megjelenéshez, és az ízléses elrendezésekhez. Öröm volt együtt dolgozni!