Ahogyan egy kertet, úgy a honlapodat is gondozni kell időről időre,

hogy mindig friss és naprakész lehessen.

 

Bízd szakértőre  honlapod karbantartását

A WordPress tartalomkezelő rendszerhez és minden kiegészítőjéhez folyamatosan érkeznek frissítések, amelyekre érdemes odafigyelni. Te magad is el tudod végezni ezeket a frissítéseket, de bármikor előfordulhat az, hogy a frissítés egy működési hibát okoz valahol a weblapodon belül. Ha pedig webshopod van, akkor még körültekintőbbnek kell lenned, hiszen vásárlások múlhatnak azon, ha nem működik jól a webáruházad.

Tapasztalatunk szerint a legtöbb sikeres cégvezetőnek nincs arra ideje, hogy folyamatosan utánajárjon a frissítések lehetséges következményeinek. Egy dolog viszont biztos, hogy szükségük van egy saját webes szakemberre, aki folyamatosan, vagy időszakonként karbantartja a honlapjukat.

Neked is erre van szükséged, ha

elfoglalt vagy és nincs időd a weboldalad bütykölésével hosszú órákat elpazarolni

minden hasonló feladatot szakembernek akarsz kiadni, hogy Te a saját dolgoddal foglalkozhass  

egyszerűen csak biztonságban akarod tudni a honlapod körüli teendőket

Miért bízd pont a WeblapDokira a honlapod karbantartását?

Időt takarítasz meg, amit aztán vállalkozásodra, vagy akár családodra is fordíthatsz

Levesszük a technikai terheket a válladról, naprakészek vagyunk a WordPress weboldalak világában, Neked nem kell utána járnod semminek, ami a weblapodat érinti.

Szakértő kezekben tudhatod a weboldalad

Tartjuk a kapcsolatot a tárhely szolgáltatóval, nem Neked kell elmagyaráznod az esetlegesen felmerülő igényeidet, szót értened az IT-s figurákkal, ezt is ránk bízhatod

Vészhelyzet esetén is számíthatsz ránk

OK,  hogyan tovább?

Ha Te is érdeklődsz a weblap karbantartás szolgáltatásunk iránt, akkor nézd meg, hogy milyen lehetőségek közül választhatsz. Ha pedig kérdésed merülne fel, akkor örömmel vesszük, ha felveszed velünk a kapcsolatot az oldal alján.

Weblap Örökgondozó BASIC

Abban az esetben ajánlom ezt a lehetőséget, ha nem szeretnél a weblapon belül semmilyen módosítást rendszeresen eszközölni, csak szeretnéd, hogy a weblap naprakész maradjon mindig.

TARTALMA:

A WordPress tartalomkezelő és a bővítmények szakszerű frissítése

Nem elegendő megnyomni azt a bizonyos frissítés gombot. Nagyon fontos, hogy a frissítések nem mindig indokoltak és előfordulhat sokszor, hogy nem szabad adott frissítéseket telepíteni. Ezt csak egy szakember tudja megállapítani és a legjobb formában tartani ezáltal a weblapodat.

Biztonsági beállítások karbantartása

A biztonság kiemelten fontos. Erre a megfelelő biztonsági kiegészítőket biztosítom és ellenőrzöm a működését minden hónapban.

Ára: 9.500 Ft / hó*

*A havidíjat minden hónap elején kell kifizetni továbbra is, és az ehhez kapcsolódó szerződés határozatlan időre szól, valamint bármikor lemondható.
*A csomag tartalmán felüli feladatok elvégzését 7.500 Ft / óra munkadíj ellenében tudom vállalni.
*A csomag 1db weboldalra vonatkozik, 2db weboldal esetén a havidíj 19.000 Ft helyett 15.000 Ft.
Kettőnél több weboldal karbantartásához kérlek vedd fel velem a kapcsolatot egyedi ár kialakításához.

Weblap Örökgondozó PRO

Abban az esetben ajánlom ezt a lehetőséget, ha az alap karbantartáson felül szeretnél folyamatosan módosítani a weboldaladon, feltölteni új tartalmakat vagy termékeket, bővíteni funkciókat, vagy kampányokat futtani, amelyhez új aloldalakra van szükséged.

TARTALMA:

Minden, ami a BASIC ajánlatban benne van, tehát a folyamatos karbantartás

Havi 2 munkaóra, amit felhasználhatsz az alábbi feladatokra:

Ára: 15.000 Ft / hó*

*A havidíjat minden hónap elején kell kifizetni továbbra is, és az ehhez kapcsolódó szerződés határozatlan időre szól, valamint bármikor lemondható.
*A csomag tartalmán felüli feladatok elvégzését 5.000 Ft / óra munkadíj ellenében tudom vállalni.
*A csomagban foglalt időkeretet maximum 2db weboldal karbantartásához tudod felhasználni.
Kettőnél több weboldal karbantartásához kérlek vedd fel velem a kapcsolatot egyedi ár kialakításához.

Weblap Örökgondozó PRO+

Ez egy kiegészítés a PRO csomaghoz abban az esetben, ha már előre tudod, hogy havi szinten több teendő lesz a weboldalad körül és előre láthatólag ez túl fogja lépni a 2 munkaórás limitet.
Ebben az esetben:

Ára: +8.000 Ft / hó*

Weblap Örökgondozó VIP

Abban az esetben ajánlom ezt a lehetőséget, ha egy hónapon belül több S.O.S. feladatot is szeretnél rám bízni, illetve szeretnél rövid határidőket kérni a feladatok elvégzésére.

TARTALMA:

Minden, ami a BASIC ajánlatban benne van, tehát a folyamatos karbantartás

Minden, ami a PRO ajánlatban benne van

Elsőbbséget élvezel, ha S.O.S. feladatot bízol rám

Havi 8 órás rendelkezésre állás

Max. 60 perc telefonos konzultáció és segítségnyújtás

Ára: 50.000 Ft / hó*

*A havidíjat minden hónap elején kell kifizetni továbbra is, és az ehhez kapcsolódó szerződés határozatlan időre szól, valamint bármikor lemondható.
*A csomag tartalmán felüli feladatok elvégzését 5.000 Ft / óra munkadíj ellenében tudom vállalni.
*A csomagban foglalt időkeretet maximum 2db weboldal karbantartásához tudod felhasználni.
Kettőnél több weboldal karbantartásához kérlek vedd fel velem a kapcsolatot egyedi ár kialakításához.

Bízd ránk

weblapod, vagy webshopod karbantartását!

Gyakran ismételt  kérdések

Eseti weblap karbantartás

Az eseti weblap karbantartás átmódosul óradíjas szolgáltatássá. Ha ezt szeretnéd igénybe venni, akkor a rám bízandó feladatról emailben egyeztetünk és én ez alapján kalkulálom ki, hogy mennyi időre lesz szükségem a munka elvégzéséhez. Az óradíj: 7.500 Ft / óra.

Konzultáció (csomagon kívül)

A weblap konzultáció és tanácsadás szolgáltatás is módosul.
A konzultációra kizárólag online van lehetőség – személyes találkozó igénye esetén kérlek vedd fel velem a kapcsolatot.
A konzultáció díja: 15.000 Ft / óra

Funkciók fejlesztése

Abban az esetben, ha weblapodba új funkciókat és rendszereket kívánsz beépíteni, a karbantartás szolgáltatás már nem lesz elegendő. Ez esetben kérlek vedd fel velem a kapcsolatot és kérésedre egyedi fix díjas, vagy óradíjas ajánlatot adok. Ilyen funkciók lehetnek: webshopra átalakítás, naptár funkció, többnyelvűsítés, időpont foglaló rendszer, hírlevél rendszer, értékesítési rendszer, stb.

Lemondás

Mi történik akkor, ha szeretnéd a továbbiakban lemondani a havidíjas csomagodat, de később szeretnél egy-egy kérdést vagy feladatot intézni felém?
Ez esetben is az óradíjas rendszer fog működni.
Minden olyan kérdés, vagy feladat amiben a segítségemet kéred ugyanúgy idő számomra. Hiszen, ha kell utánanézek a megoldásnak, vagy a legmagasabb szintű szakmai hozzáállással válaszolok meg érthetően, és szakzsargon-mentesen egy-egy kérdést.

Határidők

Fontosnak érzem, hogy tájékoztassalak a feladatok határidejével kapcsolatban Téged.
Továbbra is egyedüli emberként végzek el minden teendőt és ezen nem is kívánok még változtatni, hiszen szeretném biztosítani számodra a tőlem megszokott személyességet és megoldás fókuszú munkamorált. Szeretnélek kérni, hogy ha komolyabb feladatokkal bízol meg, amelyek nem végezhetőek el gyorsan, akkor számolj maximum egy hetes határidővel – mindig meg fogom írni Neked, hogy mikorra fogom tudni elkészíteni a kérésed, az éppen aktuális naptáram szerint.

Nem vállalom a karbantartás keretein belül

2021-től az alábbi feladatokat nem vállalom egyik karbantartás csomagban sem:

Online és offline grafikai anyagok készítése (névjegy, kupon, ajándékutalvány, bérlet, Facebook borító stb.) – Ez a típusú feladat 2021-től óradíjas munkadíjjal elérhető.

Weboldal költöztetés – ennek díja fixen 25.000 Ft / weboldal.

Weboldalad arculatának, design-jának teljes újraalkotása – ennek díjszabása egyedi árajánlat alapján történik.

Weboldal kezelésének betanítása – ez a szolgáltatás konzultációs díj ellenében működik a jövőben.

GARANCIÁT  vállalunk rá

Ha nem érzed megfelelőnek az Örökgondozó szolgáltatásunkat, úgy érzed semmilyen pluszt nem kapsz, semmilyen webes tehertől nem szabadít meg Téged ez a havi rendszerességű szolgáltatásunk, akkor elég ezt egy e-mail-ben jelezned felénk, és mi az a havi befizetett összeget kötekedés nélkül visszafizetjük Neked mind egy fillérig és barátokként válunk el. Ezzel együtt megszűntnek nyilvánítjuk a Weblap Örökgondozó szolgáltatásunk igénybevételéről szóló szerződésünket, tehát a továbbiakban sem keletkezik fizetési kötelezettséged felénk.

Kérj karbantartást  WordPress honlapodhoz!

Ha eldöntötted, hogy szeretnéd igénybe venni valamelyik karbantartás csomagunkat, örömmel vesszük, ha felveszed velünk a kapcsolatot. 

Hogyan lehetséges ez?

 

Töltsd ki az űrlapot. Kérlek add meg azt a lehetséges időpontot, amikor visszahívhatunk telefonon, hogy egyeztessünk egy személyes találkozót, vagy csak egyszerűen feltehesd a kérdéseidet a karbantartással kapcsolatban.

Egy személyes találkozó, vagy telefonos konzultáció alkalmával egyeztetjük az igényeidet és felteheted kérdéseidet a weblap karbantartással kapcsolatban. Ekkor még nem terhel Téged semmilyen kötelezettség. Az a célom hogy megismerjem a problémádat és ki tudjuk találni, hogy milyen legyen a számodra legjobb megoldás.

A személyes találkozó, vagy telefonos egyeztetés alkalmával is kérhetsz egy árajánlatot tőlünk, amit 2 munkanapon belül el is küldünk Neked emailben, egy gyönyörű ízléses PDF dokumentumban. Ha a Weblap Örökgondozó szolgáltatásunkat választottad, akkor pedig küldünk Neked egy szerződés tervezetet, amelynek aláírásával megkezdődhet a folyamatos karbantartása honlapodnak.

Copyright 2021 © Minden jog fenntartva