Ahogyan egy kertet, úgy a honlapodat is gondozni kell időről időre,

hogy mindig friss és naprakész lehessen.

Bízd szakértőre honlapod karbantartását

A WordPress tartalomkezelő rendszerhez és minden kiegészítőjéhez folyamatosan érkeznek frissítések, amelyekre érdemes odafigyelni. Te magad is el tudod végezni ezeket a frissítéseket, de bármikor előfordulhat az, hogy a frissítés egy működési hibát okoz valahol a weblapodon belül. Ha pedig webshopod van, akkor még körültekintőbbnek kell lenned, hiszen vásárlások múlhatnak azon, ha nem működik jól a webáruházad.
Tapasztalatunk szerint a legtöbb sikeres cégvezetőnek nincs arra ideje, hogy folyamatosan utánajárjon a frissítések lehetséges következményeinek. Egy dolog viszont biztos, hogy szükségük van egy saját webes szakemberre, aki folyamatosan, vagy időszakonként karbantartja a honlapjukat.

Neked is erre van szükséged, ha

elfoglalt vagy és nincs időd a weboldalad bütykölésével hosszú órákat elpazarolni
minden hasonló feladatot szakembernek akarsz kiadni, hogy Te a saját dolgoddal foglalkozhass  
egyszerűen csak biztonságban akarod tudni a honlapod körüli teendőket

Miért bízd pont a WeblapDokira
a honlapod
karbantartását?

Időt takarítasz meg, amit aztán vállalkozásodra, vagy akár családodra is fordíthatsz
Levesszük a technikai terheket a válladról, naprakészek vagyunk a WordPress weboldalak világában, Neked nem kell utána járnod semminek, ami a weblapodat érinti.
Szakértő kezekben tudhatod a weboldalad
Tartjuk a kapcsolatot a tárhely szolgáltatóval, nem Neked kell elmagyaráznod az esetlegesen felmerülő igényeidet, szót értened az IT-s figurákkal, ezt is ránk bízhatod
Vészhelyzet esetén is számíthatsz ránk
OK,

hogyan tovább?

Ha Te is érdeklődsz a weblap karbantartás szolgáltatásunk iránt, akkor nézd meg, hogy milyen lehetőségek közül választhatsz. Ha pedig kérdésed merülne fel, akkor örömmel vesszük, ha felveszed velünk a kapcsolatot az oldal alján.

FOGD és VIDD
egy alkalmas villám karbantartás

Ára: bruttó

15.000 Ft-tól

/ alkalom

Tartalmazhat:

A WordPress tartalomkezelő és a bővítmények frissítése, így a weblapod naprakész marad

Hibajavítások

Biztonsági beállítások karbantartása

Elkészült oldalak módosítása, javítása

Weboldalhoz tartozó e-mail címekkel kapcsolatos beállítások

Kép, videó feltöltés

Blog bejegyzések felvitele, módosítása  elkészült tartalom alapján (képek, szövegek)

Az alábbi szolgáltatásokra személyre szabott karbantartási ajánlatot adunk:

Webshop termékek feltöltése és módosítása

Popup-ok készítése, módosítása elkészült tartalom alapján (képek, szövegek)

Hírlevél szoftvered kezelése, levelek kiküldése, űrlapok és levél sablonok karbantartása

Weblap
ÖRÖKGONDOZÓ

Ára: bruttó

9.500 Ft-tól

havonta

Tartalma:

Max. 60 perc telefonos konzultáció és segítségnyújtás

A WordPress tartalomkezelő és a bővítmények frissítése, így a weblapod naprakész marad

Hibajavítások

Biztonsági beállítások karbantartása

Elkészült oldalak módosítása, javítása

Weboldalhoz tartozó e-mail címekkel kapcsolatos beállítások

Kép, videó feltöltés

Blog bejegyzések felvitele, módosítása  elkészült tartalom alapján (képek, szövegek)

Webshop termékek feltöltése és módosítása

Popup-ok készítése, módosítása elkészült tartalom alapján (képek, szövegek)

Hírlevél szoftvered kezelése, levelek kiküldése, űrlapok és levél sablonok karbantartása

Online és offline grafikai anyagok készítése vállalkozásod designjával (névjegy, kupon, ajándékutalvány, bérlet, Facebook borító stb.)

A csomagokhoz tartozó árak minimál árak. Ha a ránk bízott teendő a weblapoddal nagyobb munkát igényel, akkor ezzel együtt az ár is növekszik, amiről mindig a munka elvégzése előtt tájékoztatunk Téged. A Weblap ÖRÖKGONDOZÓ csomag esetében a havidíjas szolgáltatást szerződésben rögzítjük, és bármikor lemondható számodra.

Bízd ránk a karbantartást!

BÓNUSZ, és GARANCIA csak ÖRÖKGONDOZÓsoknak

Havonta 60 perc interaktív konzultáció INGYEN, segítségadás a weboldal használatával kapcsolatban előre egyeztetett időpontban (skype + képernyőmegosztás) 15.000 Ft értékben
A csomagban felsorolt szolgáltatások bármelyikét annyiszor veheted igénybe egy hónapon belül ahányszor szükséged van rá és azt hasznosnak találod a saját üzletmenetedre nézve, az ár minden hónapban ugyanannyi marad.

GARANCIÁT vállalunk rá!

Ha nem érzed megfelelőnek az Örökgondozó szolgáltatásunkat, úgy érzed semmilyen pluszt nem kapsz, semmilyen webes tehertől nem szabadít meg Téged ez a havi rendszerességű szolgáltatásunk, akkor elég ezt egy e-mail-ben jelezned felénk, és mi az a havi befizetett összeget kötekedés nélkül visszafizetjük Neked mind egy fillérig és barátokként válunk el. Ezzel együtt megszűntnek nyilvánítjuk a Weblap Örökgondozó szolgáltatásunk igénybevételéről szóló szerződésünket, tehát a továbbiakban sem keletkezik fizetési kötelezettséged felénk.

Kérj karbantartást WordPress honlapodhoz!

Ha eldöntötted, hogy szeretnéd igénybe venni valamelyik karbantartás csomagunkat, örömmel vesszük, ha felveszed velünk a kapcsolatot. Hogyan lehetséges ez?
Töltsd ki az űrlapot. Kérlek add meg azt a lehetséges időpontot, amikor visszahívhatunk telefonon, hogy egyeztessünk egy személyes találkozót, vagy csak egyszerűen feltehesd a kérdéseidet a karbantartással kapcsolatban.
Egy személyes találkozó, vagy telefonos konzultáció alkalmával egyeztetjük az igényeidet és felteheted kérdéseidet a weblap karbantartással kapcsolatban. Ekkor még nem terhel Téged semmilyen kötelezettség. Az a célom hogy megismerjem a problémádat és ki tudjuk találni, hogy milyen legyen a számodra legjobb megoldás.
A személyes találkozó, vagy telefonos egyeztetés alkalmával is kérhetsz egy árajánlatot tőlünk, amit 2 munkanapon belül el is küldünk Neked emailben, egy gyönyörű ízléses PDF dokumentumban. Ha a Weblap Örökgondozó szolgáltatásunkat választottad, akkor pedig küldünk Neked egy szerződés tervezetet, amelynek aláírásával megkezdődhet a folyamatos karbantartása honlapodnak.

Adatvédelem

Hírlevél

12 + 2 =

MEGOLDJUK webes problémádat