Gondolkodtál már azon, hogy ha meglévő értékes tartalmaid egy megváltozott webes környezetben jelennének meg,

akkor hasznosabbak lennének számodra és a cégednek?

Újítsuk meg elavult,  rosszul működő, vagy félkész weblapodat

Célunk csökkenteni azoknak a weboldalaknak a számát, amelyek elavultak, félkészek, tulajdonosuk csak mérgelődik miattuk és képtelen általa sikereket elérni. Ott áll a parlagon a weboldal ahelyett, hogy az kézen fogva vezetné a látogatót a feliratkozásig, ajánlat kérésig, vagy akár a vásárlásig.

A WeblapDoki az elavult, régi, rosszul működő weboldalak megújításának szakértője MEGOLDJA NEKED webes problémádat!

 

Mit kell tenned, ha nem vagy megelégedve jelenlegi weblapoddal?

Lehet, hogy rengeteg pénzt öltél bele már eddig is, de amíg ezen töröd a fejed, addig a látogatóid még mindig elégedetlenek maradnak, és a rossz weblapod alapján ítélnek majd meg Téged és a cégedet.

Elsőként fogadd el a tényt: MEG KELL ÚJÍTANI a honlapodat.

Egy régi, elavult, vagy rosszul funkcionáló, esetleg félkész honlap kizárólag csak árt a cégednek. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy cégvezetőként ezt Te is belásd.

Határozottan állítjuk, hogy a weblapok megújítása nem egyenlő a jelenlegi állapot foltozgatásával. Ilyenkor inkább arra van szükség, hogy a meglévő értékes tartalmaid, a stratégiád, a koncepcióid egy új webes környezetbe kerüljenek.

Hogyan tudja egy elavult, rosszul működő, vagy félkész weboldal TÖNKRETENNI a bizniszedet?

Mivel ma már szinte mindent online keresünk, a látogatóid a weblapod alapján ítélnek meg Téged és a cégedet.

Bizalmatlanná válnak honlapod látogatói, de akár eddigi vásárlóid is, ha a weblapod igénytelen, nem felel meg a mai elvárásoknak, vagy akár teljesen használhatatlan.

Bosszúságot okozhat egy-egy nem működő funkció.

Akár meg is tévesztheted a látogatókat, ha weblapod félkész, vagy akár nem elérhető.

Még kellemetlenebb, ha nem azt a tartalmat látják az oldalon, amit Te vagy a webesed felrakott oda.

Hol tartasz most,  MI A PROBLÉMÁD?

Többféleképpen is tudunk Neked segíteni.
01

Ha meglévő weblapoddal kapcsolatban nem tudod hol keresd a hibát, akkor ajánljuk figyelmedbe INGYENES csekklistánkat, amely segítségével GYORSAN kiszűrheted, vajon tényleg nagy-e a baj.

 INGYENES tartalom 

02

Ha úgy érzed, hogy szeretnél egy átfogó szakmai véleményt jelenlegi weblapodról, őszintén mellébeszélés nélkül, akkor a Spéci Weblap Kivizsgálást Neked találtuk ki. Ez egy 60 perces konzultáció keretein belül történik, plusz egy könnyen emészthető PDF dokumentumot is kapsz mellé, amit kizárólag a Te weblapodra írunk meg webes és marketinges szemmel. Tudj meg többet erről a lehetőségről!

Ha már teljesen eleged van a jelenlegi webes helyzetedből…

…és változtatni akarsz, eldöntötted hogy segítségre van szükséged MOST, akkor kérj szakértői segítséget személyesen a WeblapDokitól.

Bízd ránk weblapod megújítását…mi örömmel segítünk!

Weblap MEGÚJÍTÁS
A csomag ára:

bruttó

245.000 Ft-tól

Tartalma:

Webshop MEGÚJÍTÁS
A csomag ára:

bruttó

385.000 Ft-tól

Tartalma:

plusz ALAP funkciók: közösségi média integráció, Google térkép, kapcsolat felvétel űrlap, kép és videó galéria, látogatottsági statisztika

EXTRA funkciók lehetnek pl.: hírlevél rendszer, eseménynaptár, online tanfolyam, idegen nyelvű funkció, időpontfoglaló, stb.

Árainkat minden esetben személyre szabottan határozzuk meg. Erre azért van szükség, hogy a számodra legmegfelelőbb konstrukciót alakíthassuk ki egy olyan projekt keretében, amely során pontosan az a weblap születik meg, amelyre szüksége van a vállalkozásodnak. 

Ehhez az első lépés egy személyes vagy online konzultáció lesz,

ami alatt megismerünk téged és a cégedet, valamint a céljaidat a weblappal kapcsolatosan rövid és hosszú távon. Ezzel azt akarjuk elérni, hogy már első találkozásra eldőljön, hogy szimpatikusak vagyunk-e egymásnak és valóban mi vagyunk-e a megfelelő partner számodra. Plusz, egy ilyen konzultáció után általában temérdek új ötlet, és javaslat születik a webes terveidre vonatkozóan.

Foglald le a SAJÁT weblap megújító projekted,

és kérj személyre szabott árajánlatot!

BÓNUSZ,  ami a projektekhez ingyen jár:

weblap kezelésének betanítása 
utánkövetés 2 hétig 

weblap kezelésének betanítása 25.000 Ft értékben
Utánkövetés 2 hétig 50.000 Ft értékben

Összesen 75.000 Ft-ot spórolsz.

GARANCIÁT vállalunk  munkáinkra

Ha úgy érzed, hogy:

akkor ezt csak jelezned kell nekünk e-mailben, és mi garantáltan visszafizetjük az addig kifizetett teljes összeget.

Foglald le  a saját weblap megújító projekted!

Ha eldöntötted, hogy szeretnéd megújítani a honlapodat, örömmel vesszük, ha felveszed velünk a kapcsolatot.
Hogyan lehetséges ez?

Töltsd ki az űrlapot. Kérlek add meg azt a lehetséges időpontot, amikor visszahívhatunk telefonon, hogy egyeztessünk egy személyes találkozót, vagy csak egyszerűen feltehesd a kérdéseidet.

Egy személyes találkozó alkalmával egyeztetjük az igényeidet és felteheted kérdéseidet a weblap megújítással kapcsolatban. Ekkor még nem terhel Téged semmilyen kötelezettség. Az a célom hogy megismerjem a cégedet és ki tudjuk találni, hogy milyen legyen a számodra legjobb megoldás.

A személyes találkozó, vagy akár már a telefonos egyeztetés alkalmával is kérhetsz egy árajánlatot tőlünk, amit 2 munkanapon belül el is küldünk Neked emailben, egy gyönyörű ízléses PDF dokumentumban.

Bárhogy is döntesz, mi arra biztatunk, hogy ne elégedj meg egy középszerű, vagy félkész honlappal, hiszen vásárlóid a weblapod alapján fognak megítélni Téged és a cégedet. Örömmel vesszük, ha érdeklődsz valamelyik lehetőség iránt a fentiek közül. Ha pedig bizonytalan vagy, akkor írj nekünk egy emailt a weblapdoki.hu@gmail.com címre, amire pár munkanapon belül válaszolunk és segítünk a döntésben.

Ügyfeleink  mondták