Bemutatkozás

Egyre inkább érezhető, hogy a kisvállalkozásoknak ki kell tűnniük a tömegből a termékükkel, szolgáltatásukkal, és a webes MEGJELENÉSÜKKEL egyaránt. Igen, ma már legfőképpen a weblapod alapján ítélnek meg Téged és a cégedet is. Ez igaz a meglévő és a leendő vásárlóidra egyaránt.

A WeblapDoki célja, hogy megoldja webes problémádat … hogy olyan weblapokat, értékesítési rendszereket készítsen vállalkozásod számára, amellyel a következő szintre léphetsz és méltóképpen tudod képviselni cégedet online is.

A weblap készítéshez ma már nem programozóra van szükség, hanem egy marketingben is erősen képzett, türelmes szakemberre akivel egy nyelvet beszélhetsz.

Ki az a WeblapDoki?

Varga Norbert vagyok.

Több, mint 5 éve foglalkozom azzal, hogy, vállalkozóknak segítsek weboldaluk elkészítésében, vagy elavult, rosszul működő, félkész weboldaluk megújításában. Olyan vállalkozóknak, akik nem találnak számukra megfelelő webes szakembert, sőt már akár negatív tapasztalatuk is van velük kapcsolatban.

Kívülről belülről ismerem a WordPress tartalomkezelő rendszert és a piacon található legjobb prémium vizuális szerkesztő felületet, a “Divi”-t.

Hivatásomnak tekintem, hogy Hozzád hasonló vállalkozóknak segítsek profi webes megjelenésük kialakításában. Én ismerem a weboldalak világát, Te pedig ismered a cégedet. Hiszem hogy együtt közös munkával tud felépülni egy igazán hatékony weblap számodra.

Ügyfeleink mondták

“Megnyugtató volt a munka alatt, hogy Norbi mindig két szempontból vizsgálta az ötleteimet, kéréseimet: nem csak az én fejemben lévő koncepciót akarta megérteni, hanem törekedett arra is ezzel párhuzamosan, hogy a célcsoportom szemével is lássa a kialakulóban lévő szövegeket és elképzeléseket. Mindezt úgy, hogy csak felhívta a figyelmemet a logikai bukfencekre, és egyből kiderült számomra is, hogy az eredeti irányon változtatni kell.
Amikor küldte véleményezésre az anyagokataz első reakcióm minden esetben az volt, hogy “WOWW!” ez annyira olyan, amilyet szerettem volna anélkül, hogy az elején el tudtam volna képzelni, hogy pontosan milyen is az… ”

Duchai Márta

ÉrtékelésTUNING

„Örülök, hogy a WeblapDoki csapatát választottam, nagyon elégedett vagyok az elkészült weboldalammal. Egy képet muattam csak Norbinak, hogy körülbelül milyen design-t szeretnék az oldalnak, azonnal rengeteg kreatív megoldással àllt elő. Minden kérésemre gyorsan reagált és javította a felmerülő hibákat. A honlap cirka másfél hónap alatt elkészült, ahogyan Norbi a szerződésben garantálta. Köszönöm szépen WeblapDoki!”

Veres Zsuzsanna

Susy Naturkosmetik

Tekintsd meg, hogy milyen weblapokat, webshopokat, értékesítési rendszereket készítünk!

MEGOLDJUK webes problémádat