Bemutatkozás

Egyre inkább érezhető, hogy a kisvállalkozásoknak ki kell tűnniük a tömegből a termékükkel, szolgáltatásukkal, és a webes MEGJELENÉSÜKKEL egyaránt. Igen, ma már legfőképpen a weblapod alapján ítélnek meg Téged és a cégedet is. Ez igaz a meglévő és a leendő vásárlóidra egyaránt.

A WeblapDoki célja, hogy megoldja webes problémádat … hogy olyan weblapokat, értékesítési rendszereket készítsen vállalkozásod számára, amellyel a következő szintre léphetsz és méltóképpen tudod képviselni cégedet online is.

A weblap készítéshez ma már nem programozóra van szükség, hanem egy marketingben is erősen képzett, türelmes szakemberre akivel egy nyelvet beszélhetsz.

Ki az a   WeblapDoki?

Varga Norbert vagyok.

Több, mint 7 éve foglalkozom azzal, hogy, vállalkozóknak segítsek weboldaluk elkészítésében, vagy elavult, rosszul működő, félkész weboldaluk megújításában. Olyan vállalkozóknak, akik nem találnak számukra megfelelő webes szakembert, sőt már akár negatív tapasztalatuk is van velük kapcsolatban.

Kívülről belülről ismerem a WordPress tartalomkezelő rendszert és a piacon található legjobb prémium vizuális szerkesztő felületeket, a “Divi”-t és az „Elementor”-t.

Hivatásomnak tekintem,

hogy Hozzád hasonló vállalkozóknak segítsek profi webes megjelenésük kialakításában. Én ismerem a weboldalak világát, Te pedig ismered a cégedet. Hiszem hogy együtt közös munkával tud felépülni egy igazán hatékony weblap számodra.

Ügyfeleink  mondták

Tekintsd meg,

hogy milyen weblapokat, webshopokat, értékesítési rendszereket készítünk!